Dé pijlers van Smederij Van den Helm

Kwaliteit
Smederij Van den Helm eist het beste van zichzelf en haar leveranciers. Iedere dag.

Smederij Van den Helm eist iedere dag het beste van zichzelf en van haar leveranciers om aan de strenge eigen kwaliteitseisen te voldoen. Wij voeren altijd kwaliteitscontroles uit op onze eigen werkzaamheden en zorgen ervoor dat we met de beste materialen en beste gereedschappen werken. U kunt van ons het beste verwachten want dan doen we zelf ook.

Flexibiliteit
Snel en adequaat inspelen op veranderingen, aan ons toevertrouwd.

Of het nu gaat om een strakke planning, een aanpassing op een ontwerp of andere zaken waarbij flexibiliteit van groot belang is, wij denken altijd met u mee. Om u daarin optimaal te ondersteunen heeft Smederij Van den Helm zelfs een mobiele smederij. Een grote container welke volledig is uitgerust om op locatie de flexibliteit te bieden waar onze opdrachtgevers zoveel waarde aan hechten.

Originaliteit
Onderscheidend en uniek. Smederij Van den Helm maakt het waar.

Door de jarenlange ervaring en eigen drive om altijd origineel te zijn, kunnen wij u adviseren bij het ontwerp van uw smeedwerk. U kunt natuurlijk ook het volledige ontwerp bij ons laten. Wij garanderen u dan dat ons ontwerp zowel functioneel als esthetisch perfect aansluit bij uw wensen. Het is natuurlijk onze uitdaging deze wensen te overtreffen!

OVER

SMEDERIJ

VAN DEN HELM

Een begrip
Sinds 1979

Het ambacht van de smid bestaat al generaties lang binnen de familie Van den Helm. De ambachtelijke smederij bestaat al sinds 1979. Vanaf de oorsprong staan kwaliteit, flexibiliteit en originaliteit centraal en die cultuur is nog steeds onze ruggengraat.

De oude ambachtelijke methodieken gecombineerd met de hedendaagse mogelijkheden zorgen ervoor dat Smederij Van den Helm geen enkel verzoek onbeantwoord laat.

Laat u inspireren door de werken uit het verleden of bekijk welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Heeft u een bijzonder verzoek? Smederij Van den Helm gaat graag de uitdaging aan.

ONZE WERKZAAMHEDEN

Bekijk hier alle verschillende mogelijkheden:

Decoratief

Decoratief smeedwerk heeft allerlei vormen en gedaantes. Van zinken bloembakken tot gesmeden logo’s voor op panden of in toegangspoorten. Bij decoratief smeedwerk is nagenoeg alles mogelijk. Hierin denken wij ook graag met u mee over de mogelijkheden.

Constructief

Constructief smeedwerk is het werk dat wordt gebruikt bij de constructie van vastgoed. Van complete stalen geraamtes tot het smeedwerk voor ondersteuningsbalken in woningen. De kwaliteit van het constructief smeedwerk van Smederij Van den Helm is onovertroffen.

Decoratief functioneel

Met decoratief functioneel wordt bedoeld de verschillende hekwerken, poorten, trappen enzovoort. Wij bieden u hierin een grote variatie van stijlen en ontwerpen. Ook in metalen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Modern strak staal of klassiek ijzer. Wij dragen er altijd zorg voor dat uw decoratief functionele smeedwerk van de beste kwaliteit is en perfect passen bij het totaalplaatje.

Restauratief

Metalen zijn vaak onderhevig aan slijtage door tijd en blootstelling aan de elementen. In veel gevallen tast dit slechts een deel van uw metaal aan. Om de authentieke uitstraling te behouden kan er ook voor worden gekozen uw oude smeedwerk te restaureren.

RECENTE WERKEN.

Hieronder vindt u een aantal van onze meest recente werken.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for smederijvdhelm needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

ONZE KLANTEN

FOTO'S.

Hieronder vindt u een overzicht van onze gerealiseerde werken.

« 3 of 10 »

ONZE CONTACTGEGEVENS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij bekijken graag samen met u alle mogelijkheden. Op zaterdag kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen van 9 tot 12 voor allerhande klein smeedwerk.

Adres: Venkant 15, 5271 SP, Sint-Michielsgestel

Telefoon: 073 551 2137

Email: info@smederijvdhelm.nl

[contact-form-7 404 "Not Found"]